Синът на Хамас, който стана израелски шпионин предупреди: Хамас иска глобална ислямска държава

...
Синът на Хамас, който стана израелски шпионин предупреди: Хамас иска глобална ислямска държава
Коментари Харесай

Синът на Хамас, който стана израелски шпионин: Хамас иска глобална ислямска държава

Синът на Хамас, който стана израелски разузнавач предизвести: Хамас иска  " световна "  ислямска страна и шериат. 

Мосаб Хасан Юсеф е работил под прикритие за Израел като разузнавач в продължение на 10 години. Баща му шейх Хасан Юсеф е представител на Хамас, който сега е арестуван. Мосаб предизвести, че Хамас " няма да спре " с Палестина и желае световно ръководство.   

Синът на създателя на Хамас Шейх Хасан Юсеф, който дезертира от терористичната групировка и служи като израелски разузнавач в продължение на години, предизвестява американците и останалия свят по какъв начин татко му и армията му желаят да " унищожат " еврейския народ и да открият шериата по света.

Мосаб Хасан Юсеф, именуван още " Зеленият принц ", е шпионирал Хамас за Израел сред 1997 и 2007 година Неговото разузнаване е предотвратило самоубийствени атентати и други удари.

В поредност от изявленията за американски медии във вторник той предизвести, че неговият татко и групировката Хамас няма да се задоволят с завладяването на териториална Палестина и че водят религиозна война, която няма край за тях.

" Те са религиозно придвижване, това е, което всеки се опасява да каже. Ако Хамас беше политическо придвижване, бихме могли да задоволим политическата им упоритост. Но Хамас е религиозно придвижване, което не има вяра в политическите граници – те желаят да основат  ислямска страна върху руините на страната Израел. Те желаят да унищожат еврейския народ и еврейската страна, желаят да убият всеки, който поддържа Израел, след което да основат Ислямска страна ", споделя Мосаб Хасан Юсеф.

" Но това не е краят, тъй като тяхната упоритост е световна. Те желаят в последна сметка да основат Ислямска страна, световна Ислямска страна ", сподели той пред водещия Джейк Тапър в ефира на CNN.

Анализът му демонстрира, че групировката стартира война с израелците на всеки няколко години, когато " има потребност от пари ".

" Тази война не я започна Израел. Хамас стартира тази война. Хамас, те са кръв за пари, стартират война на всеки няколко години, когато желаят пари, проливат кръв на деца и това би трябвало да спре. Това би трябвало да спре. Трябва да му се постави край. За страдание цената няма да е ниска ", добави той.

" Много скърбя за израелците, които би трябвало да отидат в Газа, където има клопки на всички места... Не знам какъв брой израелски  войници би трябвало да умрат, с цел да унищожат Хамас ", споделя Юсеф.

След това той се появи във Fox News, където разгласи, че групата е " по-опасна " от Ислямска страна, ISIS (ДАЕШ).

" Вижте разделянето и световното комплициране поради Хамас. Те някак си ни сложиха на колене с бруталността и варварството си. Бруталност дори е по-меко от действията на Хамас ", съобщи той в ефира на медията. 

" Хамас е религиозно придвижване, а те са вилнеещо религиозно придвижване против Израел. Основните медии не могат да кажат това, тъй като се опасяват да не разпалят религиозна война ", притеснява се също синът на създателя на Хамас.

" И това, което споделям, към този момент е по този начин. Те желаят да унищожат еврейския народ, тъй като те са евреи, тъй като са еврейска страна. Трябва да ги разобличим какви са – те не са национално придвижване. Когато са религиозно придвижване, те не имат вяра в политическите граници, водени са от мрачна ненавист към раса, към нация ".

В допълнение към свалянето на Хамас в Газа, той сподели, че Израел би трябвало да отстрани управлението на терористичната група.

" Те би трябвало да се оправят с главата на змията в Доха, Бейрут – където и да са, отрежете главата на змията и оставете опашката да почине. Можем да ги съборим ", заключи Мосаб Хасан Юсеф.

Бащата на Юсеф е измежду 60-те водачи на Хамас, които бяха арестувани предходната седмица след нахлуване на Западния бряг, пропимня Daily Mail.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР